Nak Bagi Free Rm88.75! Sapa Yang Bertuah?

Zaman sekarang kalau sebut nak bagi duit sapa yang tak nak kan? Nak2 pulak free tanpa buat kerja apa pun. Haa terkejut jangan tak terkejut!

Eh memula ahkak pun terkejut biar betul ni? Gosok mata clearkan telinga baca betul2 ye la memang betul Shaklee nak bagi free sebotol vitalea yang berharga Rm88.75 pada sapa2 yang jadi ahli sekarang sampai bulan Oktober nanti!

percuma vitalea

Tak ada syarat apa hanya join ahli dengan bayaran sekali pendaftaran Rm69 dan beli apa-apa barang serendah Rm27 dan dapat la FREE sebotol vitalea!

Sangat senang kan? Kalau korang memang adalah pengguna setia Shaklee memang digalakkan masuk ahli supaya dapat beli barang dengan id sendiri dan cukup syarat dapat cash bonus setiap 15hb nanti.

Bukan itu saje, sebagai ahli samaada makan sendiri atau berminat nak memulakan bisness korang boleh mulakan bisness tanpa ragu. Kami sebagai upline akan tunjuk ajar korang daripada zero hingga korang jadi Hero!

Semuanya free, dari group whatsapp hingga group FB, webinar, offline coaching dan banyak lagi. Semuanya untuk korang yang betul2 berniat nak tambah nilai dalam diri korang disamping jana pendapatan sampingan sehingga 5,6 angka.

Ramai pengguna Shaklee yang memula masuk ahli sebab nak makan sendiri tapi lama-lama terpaksa dan terbuat bisness sebab dah jatuh cinta dengan keberkesanan dan semulajadian vitamin-vitamin shaklee dan sistem adil dalam bisnes yang kata diaorang tak sama langsung dengan bisnes MLM yang haram jadah tu.

Amacam? Korang berminat? Belum masuk belum tau kan? Jom rebut peluang dapat free sebotol Vitalea dengan join ahli hari ini!

Saya sedia membantu!
SMS/whatsapp : 013.777.3122
Emel : aniey434@yahoo.com
COD : Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa dan kawasan sekitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://anieyyusoff.com/nak-bagi-free-rm88-75-sapa-yang-bertuah/trackback/

PAGE TOP