Istimewanya Bulan Mei. Apa Ada Pada Bulan Ni?

Welcome Mei! Eh dah pertengahan bulan pun hihi..Ada apa dengan bulan Mei?

Hurmm..selamat hari lahir untuk putera dan puteri ibu. Siti Nur Aimy 2 tahun 8 Mei dan abang Ahmad Affan Noh 5 tahun 14 Mei.

Walau tak ada birthday party, goodies bag untuk kawan2, special kek untuk anak2 ibu tapi ibu selalu dan sentiasa ada hadiah yang sangat istimewa untuk anak2 ibu. Setiap hari 5 kali sehari ibu titipkan doa untuk keberkatan hidup anak2 ibu di dunia dan akhirat. Inilah hadiah paling bermakna yang terus sampai pada Allah.

Untuk hadiah birthday kali ni ibu belanja semua pegi main di Kidzoona Aeon. Yeay!! Kul 10.30 pagi lagi kitaorang dah terpacak kt situ hihi. Bayaran untuk weekend rm13 seorang. Main la sampai tutup hihi.. Elok la pegi awal-awal sebab orang tak ramai lagi kan. Bukan main seronok lagi kakak Alyaa, Affan dan Aimy. Kitaorang yang paling awal. Ke sana ke sini berlari macam tak cukup tanah nak main 🙂

Berenang di lautan bola

Berenang di lautan bola

Maka ibu pun mencari port duduk terbaik punya (mengantuknya la menunggu ni hihi). Selepas 3 jam bermain dan orang pun makin ramai barula diaorang ni mengajak nak balik. Ibu ingat tak nak balik dah hehe

Selamat Hari Lahir anak-anak ibu! Semoga menjadi anak yang soleh dan solehah dan sentiasa mencintai agama, menjadi khalifah Allah yang berjaya dunia dan akhirat! Ibu sayang selalu

Salam Sayang

AnieyYusoff

2 Comments

    • Aniey Yusoffsays: Reply

      Aaah la tu. Beza seminggu je kan..hihi
      tq auntie MD..amin, insyaAllah kita doakan sokmo anak2 kita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://anieyyusoff.com/istimewanya-bulan-mei-apa-ada-pada-bulan-ni/trackback/

PAGE TOP