Eh ni bukan review produk hihi tapi saya kongsikan satu scrub yang semakin mendapat sambutan sekarang. Saya kongsikan tentang ERS ni selepas menggunakan scrub ni untuk masalah badan yang cepat berpeluh dan berdaki. Memang best sental dengan scrub ni. Lepas sental kulit rasa lembut, licin dan superb bersih! Scrub Exclusive Royal Scrub ni dihasilkan 100% …
Zaman sekarang kalau sebut nak bagi duit sapa yang tak nak kan? Nak2 pulak free tanpa buat kerja apa pun. Haa terkejut jangan tak terkejut! Eh memula ahkak pun terkejut biar betul ni? Gosok mata clearkan telinga baca betul2 ye la memang betul Shaklee nak bagi free sebotol vitalea yang berharga Rm88.75 pada sapa2 yang …
Berbeza dengan abang Affan dan Kakak Alyaa, Aimy sangat suka giler dengan Chewable vitamin C. Abg Affan dengan kakak tak suka sangat tapi yang paling sama semua ketiga3 A ini ialah ‘giler’ pada Omega Guard! Bagusla anak2 suka kan, patut kita risau kalau kita nak bagi tapi anak yang tak nak kan 🙂 Ibu seboleh2 …
Ibu Yang Kesian Sewaktu Kakak Alyaa berusia setahun lebih dia mengalami sembelit yang sangat teruk. Teruk sebab setiap kali nak membuang mesti menangis sampai merah muka. Menangis pulak menjerit-jerit macam kena dera pulak..huhu Mungkin atas faktor susu, jadi kami tukar susu dia untuk melihat adakah dia masih sembelit atau tidak. Buah prun juga kerap kami …
Dulu sebut tentang berniaga masyaAllah saya memang tak minat malah buta kayu. Langsung tak tahu apa dan tak berminat pun nak ambik tahu. Pendek kata selalu berhabis duit asyik beli dari kawan2 yang berbisness. Takpalah support kawan2 kan 🙂 Tapi tu la Allah tu Maha Mengetahui apa yang terbaik untuk hambanya. Dan Dia temukan saya …
Setelah hampir 2 bulan merancang dan sepakat memilih tarikh akhirnya Family Day Naila Superpower telah selamat berlangsung 12 April yang lalu. Cepat betul masa berlalu dalam rasa jauh lagi tarikhnya masa merancang tu tetiba dah berlalu minggu lepas. Allahu Akbar Alhamdulillah Allah permudahkan segalanya dari awal perjalanan kami dan sahabat-sahabat yang jauh dari Perak, Pahang …
Hari tu ibu terkejut tengok tangan Affan menggelupas, kering, kulit nipis, luka dan berdarah. Siap boleh nampak isi kulit dan akan berdarah di sebalik kulit yang menggelupas. Setelah dibawa ke klinik, doktor memberitahu bahawa tangan Affan terjadi begitu kerana alah atau rengsa pada sabun. Doktor nasihatkan supaya kalau boleh mandi dengan air biasa sahaja tak …
Alhamdulillah..pembuka tirai Februari aritu saya mulakan dengan menimba ilmu membaiki diri samaada untuk tujuan bisness atau memotivasikan diri di Kelas Bangkit 2015. Bersama rakan-rakan seperjuangan dalam group bisness saya. Upline, sideline yang banyak memberikan tunjuk ajar dalam perjalanan bisness dan juga hala tuju sebagai seorang hamba Allah di dunia ini. Beruntung dan bertuah rasanya berada …
PAGE TOP