Kisah Asma dan Omega Guard

Tengok video kisah asma saudara kita ni buatkan saya teringatkan  Kisah asma kakak Alyaa. Ya Allah, masa tu Tuhan je yang tau macam mana sedih tengok dia tercungap-cungap dan terpaksa amik gas berkali-kali. Kadang 2 kali sebulan kadang sebulan sekali. Sapa yang pernah kena asma tau la macam mana rasanya. Masa mengandungkan Affan saya kena asma tapi tak teruk sangat tu pun rasa macam nak mati dah.

Rawatan Asma Kronik? Inhaler Bukan Kawan Baik Dia Lagi from iReach HD on Vimeo.

Tapi sekarang Alhamdulillah segalanya dah bertambah baik. Kakak Alyaa tak macam dulu lagi. Omega jadi kawan baik dia sekarang bersama Set Kanak2 Shaklee.

Kanak-kanak yang diberikan omega-3 pada peringkat awal mampu membina benteng ketahanan badan menentang penyakit. Pada peringkat kanak2 ni la kesemua vitamin dan mineral memang sangat2 diperlukan seiring dengan perkembangan diaorang.

Kalau ibu2 yang ada anak2 yang ada masalah asma ni boleh cuba mereka omega guard ni. Kenapa tak rekomen jenama lain? Sebab setelah dibuat perbandingan hanya omega guard shaklee sahaja yang paling tulen dan paling tinggi kandungan DHA dan ALA nya.

Ibu3A ~ AnieyYusoff (013.7773122)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

TrackBack URL

http://anieyyusoff.com/asma/trackback/

PAGE TOP